O nama

Kako možemo pomoći

Potražnja za kirurškim i nekirurškim kozmetičkim tretmanima eskalirala je u posljednjih deset godina među muškarcima i ženama, posebno mladim ženama u dobnoj skupini od 18 do 34 godine, zahvaljujući društvenim mrežama, reality televiziji i preporukama slavnih.

Odgovarajući porast “pogrešnih” postupaka vrši pritisak na nacionalni zdravstveni sistem da riješi probleme koje stvaraju neregistrirani, nekvalificirani pojedinci. Kako možemo preokrenuti ovaj trend?

Kirurški tretmani poput liftinga lica, rinoplastike, povećanja grudi i transplantacije kose smiju provoditi samo regulirani stručnjaci, npr. kirurzi. Ali slika nije tako jasna za nekirurške tretmane.

Činjenica je da praktikante koji nude tretmane poput filera za usne, injekcija protiv bora (poput Botoxa) i lasera ne treba regulirati zakon (iako se zakonodavstvo može promijeniti u budućnosti).

Mnogo je toga za uzeti u obzir. Službeni savjet je da provjerite je li liječnik kvalificiran i ima li klinika odgovarajuće certifikate i osiguranje. To ima smisla, ali nije uvijek lako znati gdje tražiti. Mi smo ovdje da odradimo taj posao za vas.

Premium Aesthetic:
Edukator u estetskoj medicini

Naš vrhunski edukativni centar za izobrazbu i usavršavanje u estetskoj medicini nudi (botox, dermalne filere) online tečajeve i webinare koje su organizirali naši certificirani kirurzi.

Kao broj 1 edukator kozmetičkih treninga u Hrvatskoj, predani smo najvišim standardima on-line treninga za nekiruršku kozmetičku intervenciju s najnovijim metodama.

Naši su tečajevi namijenjeni medicinskim stručnjacima poput liječnika, kirurga, stomatologa.

ZA POČETNIKE

Ako započinjete s radom u estetskoj medicini, naši tečajevi pružaju vam puno praktičnog iskustva sa živim kozmetičkim modelima i omogućuju vam da započnete s vježbanjem odmah nakon treninga.

ZA ISKUSNE

Iskusni profesionalci mogu proširiti svoje znanje o estetici lica na našoj širokoj paleti majstorskih tečajeva kao npr. sofisticirane metode korištenja igala i kanila za odabrane tretmane.